R FIDAS
FAIL (the browser should render some flash content, not this).
FAIL (the browser should render some flash content, not this).

Proletarska cesta 4
1000 Ljubljana
Tel. 01 52 11 880
Fax 01 52 11 881
e - pošta
Pogoj za uspešno poslovanje podjetja je urejeno računovodstvo, ki vam ga zagotavlja le izkušen računovodja oz. kvaliteten računovodski servis. Dober računovodja je vaš najboljši finančni svetovalec, saj vaše poslovanje, poleg vas, najbolje pozna. Ima poglobljeno znanje
iz področja računovodstva, financ in davkov in lahko vašemu
podjetju prihrani veliko finančnih sredstev.
Je tudi vaš računovodja oz. računovodski servis tak?
 • ZA POGODBENE STRANKE

 • UPORABNI IZRAČUNI

 • UPORABNI OBRAZCI

 • KORISTNE INFORMACIJE

 • ZAKONODAJA
 • Zakoni
  Pravilniki in Uredbe

 • POMEMBNEJŠE POVEZAVE
 •  


  Davčna obravnava stroška za nakup VINJETE
  V Uradnem listu RS št. 96/09 z dne 27.11.2009 je objavljen ZAKON o spremembah in dopolnitvah Zakona o davku od dohodkov pravnih oseb (ZDDPO-2D).

  Neuradno prečiščeno besedilo Zakona

   

  V Uradnem listu RS št. 85/09 z dne 30.10.2009 je objavljen ZAKON o spremembah in dopolnitvah Zakona o davku na dodano vrednost (ZDDV-1B).

  Neuradno prečiščeno besedilo Zakona

   


   

   

Zakaj izbrati računovodstvo ARFIDAS ?

Poleg strokovnosti opravljanja računovodskih, finančnih in davčnih storitev je glavno merilo za uspešnost našega podjetja zadovoljstvo naših pogodbenih strank.
 

Brezplačne ugodnosti za stranke računovodskega servisa Arfidas

Le-tem zato, brezplačno, v okviru naše spletne strani, ponujamo najrazličnejša pojasnila, obrazce, vzorce in možnosti za izračune, nujno potrebne za učinkovito vodenje in sprejemanje optimalnih odločitev vsakega podjetja.

S podpisom pogodbe o poslovnem sodelovanju prejme vsaka naša pogodbena stranka uporabniško ime in geslo, s katerima v kateri koli uri dneva dostopa do vseh vsebin, ki se nahajajo na naši spletni strani.

Računovodstvo, ki je vedno na tekočem

Ob nenehnem izpopolnjevanju ter spremljanju zakonskih sprememb na področju računovodstva, davkov in financ, se konkurence ne bojimo ampak z njo, v želji vsem pogodbenim strankam ponuditi čim več, tudi sodelujemo, kar dokazuje naše poslovno sodelovanje z računovodskim servisom ORFID.

Celovitost naše ponudbe pa zaokrožujemo s poslovnim sodelovanjem s podjetjem REA, PRAVNO IN POSLOVNO SVETOVANJE, d.o.o., kar omogoča našim pogodbenim strankam izvedbo principa »vse na enem mestu«, ki rezultira v prihranku časa in denarja.

Za podrobnejšo ponudbo vas naprošamo, da izpolnite neobvezujoči OBRAZEC ali nas pokličete na tel. št. 01 52 11 880

računovodstvo Arfidas